29-06-06

tips voor mensen met nieuwe kitten.

Draag een broek. Altijd. Geen broek aanhebben kan pijnlijke gevolgen hebben als aanhankelijke kitten op je schoot wil springen.

De halve dag met kitten spelen en naar slapende kitten staren, is leuk, maar tijdrovend. Er moeten ook andere dingen gebeuren op een dag. Blijkbaar.

Om de 5 minuten controleren of alles in orde is met kitten kan de psychische gezondheid schaden. (zie ook: paranoia)

Probeer consequent te zijn. Op de grond en op de zetel mag kitten lopen. Op tafel en kasten niet. Indien kitten niet volgt in consequente houding van baasje: verberg de vazen en andere breekbare spullen.

Luid beginnen juichen en in de handjes klappen wanneer kitten zijn behoefte doet in de kattenbak is grappig (zindelijkheidstraining), maar lijkt een beetje belachelijk na de derde keer. Denk aan je imago.

Ga als baasje ook eens naar buiten. Frisse lucht kan goed doen. Misschien. 

Verdere tips volgen.

15:20 Gepost door beeb | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

haha! Been there, done that, al een paar keer. En nu weer. Mijn ouders hebben er pas eentje geadopteerd, een Lukas, wrsch van dezelfde leeftijd als uwe Billie. En nu zit ik meer bij hen dan bij mij thuis... :-) Binnen een paar maanden verhuis ik, en het eerste kitten dat volgend voorjaar zijn neusje durft laten zien, kaap/adopteer ik in mijn nieuwe huisje...

Gepost door: liza | 29-06-06

De commentaren zijn gesloten.