31-08-06

miss proper

Ik ben niet bepaald dol op poetsen. Ja, dat is een understatement. En met twee viriele jongemannen die mijn appartement medebezetten, de ene mijn lieve roomie en de andere mijn nog lievere vriendje, én een kat die gek is op omstoten (omstoten, ja, bijvoorbeeld een volle gieter op een tafeltje, en daarna op de grond. De gieter dus. En twee liter water.) heb ik dus zesentwintigdubbel zoveel poetswerk als normaal. En ik was al niet echt dol op poetsen. Gelukkig doet maarten af en toe eens een afwasje, en Dimi heeft ook al een keer de living uitgeborsteld. Ja, daar heb ik echt wat aan, de schatten.

Maar gisteren was het nog eens zover: Grote kuis! En het is niet eens lente! Al bij al heeft het twee dagen in beslag genomen (met grote pauzes natuurlijk, ik ben echt niet dol op poetsen, of zei ik dat al?) maar ik ben uiterst tevreden over het bereikte resultaat. De wasbakken blinken weer, de vloer is vrij van stof en andere unidentified objects, mijn slaapkamer is perfect doorwandelbaar zonder lichaamsdelen te breken, en, het belangrijkste: het toilet is spic en span! Zelfs binnenin, vóóral binnenin, want dat zag er de laatste tijd best een beetje goor uit, jakkes. Maar als ik nu in mijn wc'tje kijk, ziet het er glanzend wit uit, net als in de reclame. Ik heb zelfs eens geroken: hop mijn neus erin, en het ruikt retefris! Mjam! Ik kan maar niet ophouden met staren naar mijn superpropere toilet. Ja, ik was al gek, maar blijkbaar kan het nog gekker. Whahaha!   

22:35 Gepost door beeb | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

gepoetst?? ik ben trots op je. :-)

Gepost door: cin | 31-08-06

oh my god vooral het voze retefris gedeelte
bah!

Gepost door: dM3 | 01-09-06

:-) tell me about it

Gepost door: liese | 01-09-06

ik heb mijn bedenkingen rete<->fris?

Gepost door: chrisje | 01-09-06

haha! Wat is retefris toch een mooi, vooral als je het over n toilet hebt. ^^

Gepost door: marilyne | 02-09-06

over vuiligheid gesproken.. Ik heb dit weekend vakkundig het kotshoopje van een vriend van me mogen ontwijken.
Locatie: Muurrock, act: buscemi.
Toen ik net op het punt stond om me tussen de massa bewegende mensen te mengen, kwam Maarten me vertellen dat Y (voor de anonimiteit ;-D) strontzat was en ik het echt moest zien! Als een volleerde ramptoeriste begaf ik me naar de crime scene, waar Y mij uitbundig zijn liefde verklaarde, rechtgehouden door 3 andere jongens. Later verwardde hij me nog met 2 andere meisjes en toen viel hij weer, op een bijzonder onelegante manier, op de grond. Op mijn aanraden hebben ze hem dan neergezet. Toen dacht ik dat het wel safe was en ben ik met een paar andere gaan shaken. Een vijftal minuten later komt Maarten toe: Y slaapt en we krijgen hem niet meer wakker! We hebben die van de ehbo geroepen en ze hebben hem afgevoerd naar het ziekenhuis.
Het bleek dat hij heel veel chance heeft gehad en bijna in coma was geraakt, tja wat wil je met 2,7 promille alcohol in je bloed.
Alles gaat nu wel goed met Y, maar het was toch even schrikken.

Hou dus uw drinkende medemens goed in de gaten!

En oh ja: Goed gepoetst babs! Is de superhuisvrouw (of zoiets in die aard?)niets voor jou? Volgens mij zou jij het veel spannender kunnen maken dan tante kaat :-D. [en sorry voor de lichte afwijking van het onderwerp, maar het best een vreemd verhaal en het gaat ook over vuile dingen :-D]

Gepost door: Ivy | 05-09-06

11000ste bezoeker Dat ben ik! Wat heb ik nu gewonnen? :-)

Gepost door: Jan | 08-09-06

De commentaren zijn gesloten.