08-11-06

crazy cat

U weet wel, dat katten altijd op hun pootjes landen? Billie is dat volop aan het oefenen. Niet dat het altijd lukt, maar het levert wel enkele vertederende momenten op. Soms lukt het gewoon nét niet om van de tafel naar de zetel te springen, maar ze blijft koppig proberen. De schat. Oh, en dat katten niet houden van water? Billie wel, of misschien zit ze gewoon graag in de gootsteen. (ik heb mijn hoofd moeten breken over een ander woord dan 'pompebak' trouwens, djeez. Ik schaam mezelf. ) En hebt u wel eens van het gezegde 'een kat in een zak kopen' gehoord? Billie neemt dat ook erg letterlijk, want geen plastic zak is veilig hier in huis. Erop springen, ermee gooien, erin klimmen, we hebben het allemaal al gezien. Vaak zit ze gewoon gezellig in een zak. Van kattensnoepjes houdt ze niet, maar van het eten van de hond des te meer. De krabpaal heeft al afgedaan, tegenwoordig is de deurmat in de gang haar nieuwe liefde. En een vliegenmepper heb ik ook niet nodig, want als er een vlieg in huis is, vangt ze die vast en zeker. En daar horen grommende geluiden bij.

Mijn kat is gek.

Maar dieren lijken dan ook wel vaak op hun baasje.

 

23:52 Gepost door beeb | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

nou zeg! was ik maar 'n poes! dan werd ik verliefd op Billie. Zéker!

Gepost door: dM3 | 09-11-06

hond mijn zus haar hond heet ook Billie en daar is ook niks mee aan te vangen. misschien ligt het wel aan de naam :-)

Gepost door: fILLE | 09-11-06

billie is alvast even zot als haar baasje. :D

Gepost door: cin | 09-11-06

Wat een toeval...
Beland ik hier door heel de tijd een hoop links aan te klikken en net terwijl ik je postje lees over katten zit mijn Ella Fishgerald een wild gevecht aan te gaan met een papieren zak (waarbij ze zich in het heetst van de strijd vrolijk tegen een massief houten tafelpoot smijt) en zit een van mijn andere katten, Sushi, voor de duizendste keer vandaag in de "pompebak" om aldaar voor de zoveelste keer mijn afwasspons te stelen en vervolgens geniepig achter de zetel te verstoppen...

Gepost door: Hanne | 09-11-06

oooh zo lief! tzal haar wshlk ook wel een beetje in de genen zitten denkik, ze stamt af van een wild ding! :-) mijn wusti mag nog steeds niet binnen, maar ze komt me wel elke dag groeten!

Gepost door: liese | 10-11-06

billie the cat Heb je hem al afgeleerd dat mensen geen zakken of gordijnen zijn waar hij in kan gaan hangen?? Achja, maar IK heb nu wel stoere littekens van Billie The Cat. En het is misschien ook mijn eigen schuld, ik had maar niet in de pompebak moeten kruipen.

Gepost door: Lies | 10-11-06

De commentaren zijn gesloten.