09-12-06

blijven glimlachen...

Maandag in de Vero Moda gewerkt. Dinsdag in de Vero Moda gewerkt. Woensdag in de Vero Moda gewerkt. Woensdagavond op de kunstacademie gewerkt. Donderdag in de Vero moda gewerkt. Vrijdag gewerkt bij de Essenza. Vrijdagavond voor Ann Fashion. Morgen weer voor de Essenza werken. 't Zijn zotten die werken.

Vandaag was een rampdag. Baaldag. Kutdag. Buiten in de regen en wind (Lees: storm. Orkaan!) flyers uitdelen aan mensen is geen pretje. En blijven glimlachen. Door een idiote marginale bitch (excuseer voor mijn taalgebruik) beschuldigd worden van iets wat je niet gedaan hebt, enkel en alleen omdat ze blijkbaar wraakgevoelens koestert jegens mij, is ook niet leuk. En blijven glimlachen. Twaalf en half uur op een dag werken, zonder ooit echt pauze te kunnen nemen en eventjes op je gemak te kunnen gaan zitten is bést een beetje vermoeiend *gaaap*, vooral met hoge hakken aan (pijn!). En blijven glimlachen.

Als je dan thuiskomt, en je bent doodop, hongerig, overspannen, en je moet morgen weer veel te vroeg op om veel te veel te doen, en je vindt je kat niet meer, en je roept haar, en je zoekt overal, en je gilt haar naam, en je wordt paniekerig en hysterisch omdat ze maar niet komt, omdat het niet normaal is want normaal komt ze altijd onmiddellijk knuffeltjes geven omdat je terug thuis bent.....dan moet je toch wel éven huilen.

(Ze zat trouwens in de gang, vriendje had haar buitengesloten, toen hij op stap vertrok. Als straf ga ik vannacht in bed onnoemelijk diagonaal liggen, lekker puh.)

Maar als je dan even later gezellig op de zetel gaat zitten, Vitaya opzet (mijn favoriete zender om 1u 's nachts), een pistoleetje eet, een sigaretje rookt, de kerstboom versiert, en mijn lieve Billie gaat op haar rug tussen de kerstslingers liggen knorren, is alles terug helemaal absoluut fantastisch perfect.  

 

Totdat ze even later de volledig versierde kerstboom omvergooit.

*zucht*

Ik denk dat ik maar eens ga slapen.

 

02:51 Gepost door beeb | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.