25-01-07

getikt.

Ik heb een stokje gekregen. Van Soet. (soetas.skynetblogs.be)

*Je bent getikt! Er is een virtueel tikspel aan de gang. Jij bent getikt door mij en wordt gevraagd vijf intrigerende dingen over jezelf of je weblog te vertellen en vijf andere bloggers aan te tikken. Veel plezier!* (en nog extra: ik moet ze ook nog effectief en grondig en gedetailleerd uitleggen, jawadde.)

Nououou, hier gaan we dan....

- Ik ben een beetje een viespeuk. Altijd geweest. Vroeger hield ik er al van om met mijn handen in de modder te woelen. (ik heb daar aandoenlijke foto's van, maar die ga ik u wijselijk onthouden) Of ik had een mooi nieuw kleedje, helemaal frisgewassen wit, en dan ging ik daarmee achter/naast/onder auto’s spelen. Zodat er grote teervlekken op mijn spiksplinternieuwe kleedje kwamen. (jeugdtrauma, ik denk dat m'n moeder me toen eigenhandig wou wurgen. Ik geloof dat ze dat toen ook even gedaan heeft.) Ik heb al puddinggevechten gehouden, en dan zelfs met pudding die vervallen was en waar schimmel op stond. Ik laat eten te lang in mijn kasten liggen, zodat ze vaak al in staat van ontbinding zijn als ik ze er uit haal. Of schraap. Als ik soms een broodje bij de Panos koop, eet ik dat niet helemaal op, en gooi ik het ergens, om dat dan twee maanden later terug te vinden. Meestal kan ik dan enkel nog raden dat het een broodje van de Panos was, door het papiertje eromheen. (Hoewel het dan ook een koffiekoek had kunnen zijn, omdat het redelijk onherkenbaar is geworden.) Genoeg voorbeelden zeker? Gelukkig heeft het ook zijn goede kanten. Dat ik een viezerikske ben. Maar daar mag je zelf wat bij verzinnen. (Vieze gedachten nu, eh?)

- Ik ben naaktmodel. En lingeriemodel. Niets bijzonders en heel erg gewoon, maar voor sommige mensen is dat blijkbaar intrigerend. Doet het ook altijd goed op feestjes, om tijdens dode momenten te vertellen wat voor werk je nou juist doet, tegen de oma van je vriendje.

- Ik ben echt dapper en onbevreesd en stoer en dergelijke. Behalve als ik het introdeuntje van Twin Peaks hoor. Dan gaan mijn haren rechtop staan. Dat riedeltje is echt het engste wat je mij kan laten luisteren, vooral als ik alleen thuis ben. Ik verwacht dan onmiddellijk dat er vreemde mensen achter mijn zetel zitten, mij te begluren. Mijn hart gaat sneller slaan, ik word paranoïde, ik verschiet van het minste geluid, ik controleer of alle deuren op slot zijn, en het liefst kruip ik ook nog eens onder een groot deken, alsof ze mij dan niet gaan kunnen zien, die voze indringers. Om eerlijk te zijn, heb ik die serie eigenlijk nooit helemaal gezien. Slechts stukjes ervan, toen ik een jaar of acht was, ongeveer. En altijd als mijn moeder weg was om mijn zus van de turnles te halen (denk ik, ofwel was ze zelf naar de turnles) kon ik het nooit laten om dat programma op te zetten op de televisie. Meestal kwam ik niet verder dan het introdeuntje, daarna vluchtte ik altijd naar mijn kamer, omdat ik ervan overtuigd was dat ze nu wel zouden komen, de boeven. Ik had al ontsnappingsplannen uitgedokterd, zoals mijn matras naar beneden gooien, uit het raam, al mijn kleren daar nog eens op gooien, voor extra zachtheid, en dan kon ik daar op springen, hopelijk niets breken, en dan heel snel wegrennen, om hulp. Ik denk dat er vroeger toch een steekje los zat bij mij. En dat is dus nooit voorbijgegaan.

- Ik denk soms hele gemene dingen. Soms vaak. ’t Is echt niet schoon. Ik ben een lief en vriendelijk en welopgevoed meisje en meer van dat. En ik heb een goed hart. Maar in mijn hoofd ben ik af en toe een echte immoralist. Een überbitch, jawel.

- Ik heb met Gabriel Rios in bed gelegen. (Hier ga ik passen bij de uitleg, soms is het mysterie leuker dan de werkelijkheid.)

Gnehe...

Het stokje is voor al wie het hebben wil. Gewoon vangen!

03:40 Gepost door beeb | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

amai mijn stokje leverder inderdaad schone informatie op EN het was inderdaad intrigerend want het maakt me nieuwsgierig...gabriel Rios...dat ik nog met johan verstreken op kamp geweest ben is daar niets tegenover é...

Gepost door: soet | 25-01-07

quizvraag van de dag Wat heeft Gabriel Rios dat ik niet heb?


Juist!
Een bed :-)

(tweede quizvraag: wat dacht je al allemaal van vies/gemeen over bvb... mij? ;-)

adios B!
x

Gepost door: Jay | 25-01-07

Jeroen: ik denk nooit gemene dingen over jou. Alleen maar vieze ;-).

Whaha.
Intrigerendheid is leuk :-p!

(intrigerendheid is geen fatsoenlijk woord, but y'know what I mean, eh.)

Met Johan Verstreken op kamp? Goh, dat is echt mijn natte droom :-D.

Gepost door: babs | 25-01-07

en zeggen dat ik daar al stukjes van gehoord heb van het 'gabriel rios in bed'-verhaal ;).

Gepost door: ivy | 27-01-07

ik weet al veel van je. ook verhalen over gabriël rios. maar dat van in bed liggen met meneer rios... thank god dat ik je snel weer zie! naart schijnt de 9e febr. tis ma dat je het weet!!! :D
miss you!!

Gepost door: cin | 27-01-07

De commentaren zijn gesloten.