06-06-07

Sad, sad story about a girl and the artichoke.

Ik had nog een artisjok in de koelkast liggen. Leek me lekker, op een broodje of zo. Ik had wel nog nooit in m'n leven een artisjok klaargemaakt, maar hey, hoe moeilijk kan dat zijn, right? Ware het niet dat ik geen flauw idee had welk deel van de artisjok je nou precies kan opeten. Artisjokhart, dacht ik toen. Hart? Vanbinnen! Dus ben ik gaan dissecteren. Op zoek naar het hart. Eén voor één alle blaadjes eraf, tot ik in het midden... niks meer had. Hartloos. Arme, zielige artisjok.

En ook een zielig broodje, met niets erop.

18:02 Gepost door beeb in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik koop gewoon de artisjokken in blik. Veeeel handiger, sneller en effectiever! ;-) Want artisjokken zijn zooooo lekker!!

Gepost door: PP | 06-06-07

afkoken en met een lekker dipsausje de onderkant van de blaadjes "uitzuigen" ... lekker!

Gepost door: g*lover | 06-06-07

Indeed, g*lover. En na de blaadjes het hart opeten. Als er één in zit dus...
En niet vergeten te koken vooraf. Anders zal het je vermoedelijk niet echt goed bevallen...

Gepost door: elke | 08-06-07

De commentaren zijn gesloten.