16-06-07

he loves me, he loves me not, he loves me, he loves me not, he loves me.

Ik heb zoveel waarover ik kan schrijven. Of niet?

Of wel?

Ik kan bijvoorbeeld vertellen dat ik vorige week een acute aanval van pms had, en mezelf wou trakteren op iets lekkers. Eenmaal toegekomen in de winkel, kon ik niet kiezen tussen chocolade en een raketijsje (want raketijsjes zijn, samen met calippo en twister, het ultieme spanje-jeugdsentiment en instant feelgood voor een slecht humeur op warme zomerdagen), dus nam ik een magnum, want dat is chocola en ijsje in één, jum! Toen ik even later al ijsjeslikkend over straat huppelde (nouja), en op 1 minuut tijd (wandelafstand winkel-appartement) drie mannen 'lekker lekker' naar mij riepen, besloot ik, logisch als ik ben, dat andere mensen ook wel graag magnums hebben. Of niet?

Ik kan ook schrijven, bijvoorbeeld, over hoe ik wél op de goede partij heb gestemd, maar andere mensen blijkbaar niet. En hoe schandalig ik dat vind. En hoe gefrustreerd ik daarvan word. En dat ik daar een hele litanie over kan afsteken, tot vervelens toe. Maar dat het uiteindelijk helemaal niets uitmaakt. Of wel?

Ik zou kunnen schrijven over mijn ontslagbrief. En hoe een collega tegen me zei: 'oh, dat is mooi geschreven.' En hoe grappig ik dat wel niet vond. En dat ik mijn werk toch wel een beetje ga missen. Of niet?

Of schrijven over liefde. Omdat ik zoveel kan vertellen over de liefde. Hoe ik holderdebolder tuimel tol, en draaiend dol. En lyrisch dat een mens daarvan wordt, van al dat liefdesgedoe. Ik kan hele boeken schrijven over liefde. Maar daar heeft niemand een boodschap aan. Of wel?

Of ik kan ook gewoon schrijven over jou. Of niet?

Wel.

01:50 Gepost door beeb in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ok, nu heb ik 101 vragen voor jou. het is echter al laat. (maar ik zit in een thesis-drive, dus dan kan ik daar maar beter van profiteren, eh)
you'll have mail very soon. :)

btw, over mij mag je altijd schrijven. wel alleen leuke dingen, eh. hehe.

Gepost door: beate | 16-06-07

.. voor 1 keer weet ik niet wat ik hierop moet antwoorden.
maar ik heb wel gemerkt dat je het 'over-babs'-tekstje hebt aangepast, en dat ik toevalligerwijs toch wel een iq van 141 heb.. :-)
(ik heb ook een kasteel in Frankrijk, maar mondje toe)
de rest... hoor ik nog wel van je.
PS: he loves you

Gepost door: J | 16-06-07

Ontslagbrief op het werk, de vero-moda winkel neem ik aan. Hoe komt het? Ik dacht dat dat echt iets voor jou was: blouses, topjes, broeken, pulletjes, rokjes,...
Ps: wist je al dat Arid ook naar de Lokerse feesten komt!?
X

Gepost door: Ivy | 16-06-07

Oooh, ontslagbrief! Dan ga je echt weg! Whyyyyy! Hou ons wel op de hoogte hè! :-) Mij mag je ook altijd schrijven; vooral over die liefde, want daar weet ik graag alles over ;-)

Gepost door: PP | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.